On tuo Nasta täysin väsymätön tapaus. Keskiviiikkona neitokainen paineli ympäri mökkitonttia kuutisen tuntia, lähes nonstoppina. Suurinta hupia oli edelleen Eetun puruluun jemmaaminen uudestaan ja uudestaan. Huvittavinta koko luun piilotuksessa on, että viimeinen piilo on aina sama - keinun alla. Luun piilotuksen lisäksi ehdittiin mm. hoidella lintu/oravapoliisihommia, vetää muutamat mudiralllit rannassa ja juosta pallon/kepin perässä.

Ohitukset alkavat sujua yhä paremmin. Nasta alkaa pikkuhiljaa tajuta,että rähiseminen ei ole se oikea tapa toimia. Yksittäiset koirat ohitamme useimmiten jo aika pienellä mutinalla. Tilanne on toinen, jos koiria alkaa lähestyä useita ja vielä eri suunnista.

Lauantaina jätin Nasta ekan kerran yksin illalla, kun menin Ylökkin saunailtaan. Neiti katseli ihmeissään, kun päivärutiiniin tulikin muutos eli lähdin illalla ulos ilman sitä (lenkillä oltiin tietysti käyty jo). Lisää ihmetyksen aihetta Nasta sai yöllä, kun tulin takaisin ja lähdimme ulos. Tulipahan todettua yölenkillä, että Nasta tarvitsee jonkinlaisen heijastinpannan/liivin, hyvin hukkui pimeään maastoon. Täytyy heti huomenissa mennä "elukkakauppaan" heijastinostoksille ja samalla reisulla voi ostaa lisää muonaakin neidille.

Tänään (sunnuntaina) Nasta bongasi mökille mennessä toisen kerran lehmälauman. Ensimmäinen kerta meni pienellä murinalla, nyt kuului oikein kunnollinen haukku. Haukkuminen oli täysin erilaista, mitä olen Nastalta tähän asti kuullut. Taisi olla paimennusvietti, kun iski päälle.

Seuraava koettelemus Nastalleon luvassa tiistaina. Aion ottaa sen mukaan agilitykisoihin jännittämään velipoika Vilin menestys ensimmäisissä (mölli)kisoissaan. Saas nähdä miten meitin käy ....