Lauantaina oltiin Kellokoskella Koskimaan Liisan mökillä MURO-treffeillä. Paikalla oli 19 koiraa ja sama määrä ihmisiä. Koko päivähän siinä reissussa vierähti, aamulla lähdettiin puoli kymmenen aikoihin ja kotona oltiin taas iltakahdeksalta. Nasta (ja isäntäkin) sai täydellisen raitisilmamyrkytyksen kauniissa kevätpäivässä. Nasta nukkui lähes koko matkan kotiin ja hyvin maistui uni vielä kotonakin.

Touhua ja tohinaa riitti kokopäiväksi. Oli kokousta, erilaisia kisoja ja syömistä ja hauskaa yhdessäoloa ja sitten taas syömistä. Joko mainitsin syömisen ... Nasta riekkui joukon jatkona Nastamaiseen tapaansa. Sulo-setä tosin pani kakaran pariin kertaan aisoihin ja teki taatusti pikuneidille hyvää. Nasta otti osaa mudien juoksukisaan, n. 70metrin matka meni pikkuisen alle yhdeksään sekuntiin. Taisi olla naisten sarjan kakkonen tai kolmonen.

Porukan nuorin osanottaja oli kahdeksanviikkoinen Fisu (Pilkkopimeän Punahilkka). Reipas ja rohkea nuori neiti kuin mikä. Mukana menossa oli myös toinen "pikkuinen" eli perhoskoira Tiuku.

Jatkoa tapaamisille on luvassa vielä tänä kesänä. Nina on järjestämässä tapaamista heinäkuuksi ja lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna on tapaaminen/harjoitteluviikonloppu Hauhovissa Hauholla. Noitten lisäksi lukkoon lyötyjä juttuja mudeille/kroaateille ovat ainakin paimennusviikonloppu toukokuussa ja agilityleiri elokuussa.

Tässä muutama kuva tapahtumasta ja lisää löytyy täältä

Päivän "isännät (Gile & Urkki)
1507966.jpg

Pikku-Punahilkka
1507970.jpg

Muru & Tiuku
1507973.jpg


Fisu (Pilkkopimeän Punahilkka) nousee ojasta
1507976.jpg

1507980.jpg