Vietin sunnuntain "väärärotuisten" parissa eli olin pyreneittenpaimenkoirien agipäivässä Nokian Palveluskoiraharrastajien majalla. Kassuhan oli pyrtsi ja on aina kiva tavata vanhoja tuttuja sekä nähdä uusia pyrtsejä ja niiden omistajia. Paikalla oli varmaankin liki parikymmentä koiraa ohjaajineen. Lähes koko rodun värikirjo taisi olla edustettuna, vaaleasta fawnista mustaan. Kokovalikoima oli myös aika hyvä, "minipyrtsi" Pirjosta alkaen. Touhua riitti kahdella kentällä aamusta iltaan.

Porukka oli jaettu kolmeen osaan: pennut ja aloittelijat, kisavalmiit ja kilpailevat. Kouluttajina toimivat Kati Rouhento ja Soile Lahti. Kanttiinin "ehtoisana emäntänä" oli VIkmanin Seija ja koko homman pisti kasaan Viinikan Jaana.

Päivä oli todella hauska ja antoisa osanottajilleen. Agilityharjoittelun lisäksi tapahtuma antoi mahdollisuuden koirille ja niiden omistajille tavata toisiaan. Olipa agipäivän yhteyteen saatu ainakin yksi pentutapaaminenkin.

Tässä muutama kuva tapahtumasta.

"Minipyrtsi"
1490831.jpg


1490832.jpg




Lisää kuvia on kuvablogissa.


Lauantaina on Kellokoskella MURO-treffit ja Somen Mudiyhdistyksen kevätkokous. Käyn edelleen Jaakobin painia aiheesta otanko Nastan mukaan vai en. Toisaalta tilaisuus olla yhdessä monen muun koiran kanssa tekisi neidille erittäin hyvää .... toisaalta saisin itse seurustella rauhassa muitten mudien/kroaattien omistajien ja koirien kanssa. No, se näkee ken elää ...