Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Uudenvuodenaatto vietettiin mökillä. Matkaan päästiin jo hyvissä ajoin ja niinpä myös ulkoiluun jäi aikaa valoisena aikana. Nasta sai (jälleen kerran) juosta ja touhuta vapaana parisen tuntia ennenkuin pimeys alkoi yllättämään. Taas tuli todettua, että on mielenkintoista koettaa saada hyviä kuvia tummasta koirasta lumihangessa.

Tässä jokatapauksessa muutama kuva aaton touhuista:

2197662.jpg

2197665.jpg

2197666.jpg

Lisää kuvia on täällä

Aattoilta sujui rauhallisesti. Järven toisella puolella oltin yhdellä mökillä ja siellä ammuttiin ehkä puolisen tusinaa raketteja. Muuten oli hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Nastaa tuntui jonkinverran pelottavan/kauhistutavan ulkona ollut pimeys. Lohtua täytyi sitten hakea mun sylistäni useampaankin kertaan.

Uudenvuodenpäivänä tehtiin sitten vajaan puolentoistatunnin lenkki metsässä. Pakkasta oli kymmenkunta astetta, mutta ei näkynyt haittaavan neitiä lainkaan. Ei moisella menemisellä kyllä vilu pääse yllättämäänkään.

Tänä aamunakaan ei ollut vilusta tietoakaan vaikka pakkasta oli reilusti toistakymmentä astetta. Ei taida mudi olla nitä ihan herkästi palelevia tapauksia.