On tuo Nasta tosi nopea käänteissään. Sunnuntaina mökillä olin juuri saanut neidon kuivatttua järvessä käynnin jälkeen ja käänsin selkäni sille avatakseni oven. Ihan kuin kiusallaan sen 10 sekunnin aikana jonkaovenavaus kesti Nasta päätti ottaa uusiksi mudirallin mäki-järvi-mäki. Noh, annoin tytön tietenkin juosta. Vahingosta viisastuneena uuden kuivauksen jälkeen nappasin pannasta kiinni, että saisin neidin kuivana sisälle. Tuo panta on mielenkintoinen kapistus siinä mielssä, että sen ollessa kaulassa mökillä kaulaa täytýy rapsutella vähän väliä. Kotona en tietenkään pidä kaulapantaa koiralla.

Äitini oli ostanut kirpputorilta Nastalle uuden pehmolelun, elefantin (hintaa oli ollut kokonaista 20 senttiä !!). Fantti tuotiin kaupunkiin ja hyvin sopii Nastan suuhun. Kaikki neidin pehmolelut ovat ehjinä (ainakin vielä).

Tänään oli sitten vuorossa varsinainen "retkipäivä" autolla. Ensin ajeltiin toiselle puolelle kaupunkia eläinkauppaan. Kävimme ostoksilla Sadun suosittelemassa Reporangassa. Palvelu oli tosi hyvää, Käymme toistekin. Muonaa ja muutakin purtavaa tarttui mukaan. Myyjä totesi, että "täällä käy toinenkin samanlainen, Vili nimeltään".
Seuraavaksi ajeltiin keskustaan ja käytiin Tallipihalla tuttua moikkaamassa. Siellä Nasta esitti koko repertuaarinsa niin hyvässä kuin pahassakin. Oli kuin pikkulapsi (tosin sellainenhan se onkin), jonka on pakko esiintyä. Kävimme samalla reissulla myös tietokonekaupassa, taas uusi kokemus neidolle. Yllättävän rauhallisesti se ottaa nykyisin uudet ympäristöt, alussa esiintynyt pieni pakokauhu on lähes kokonaan kadonnnut.

Nasta pysyy autossa kiltisti takapenkillä liikkeellä ollessamme. Kun jätän sen yksin autoon, se on alta aikayksikön kuskin penkillä. Takaisin tullessani Nasta hyppää takapenkille ilman käskyä nähdessään mun lähestyvän.