Olin Ylöjärvellä katsomassa Sadun ja Vilin mölliagilitykisaa, ilman Nastaa tosin. Olin nimittäin luvannut ottaa kuvia kisasta ja se on helpompaa ilman koiran mukana oloa. Velipojan kisa meni hieman - miten sen nyt sanoisi - vaihtelevasti. Satu ja Vili olivat upeasti ensimmäisellä radalla kolmas, ilman harmittavaa kontaktivirhettä aika olisi riittänyt toiseen sijaan. Toisella radalla sitten Vilin vei "putkimagneetti" ja seurauksena hylly.

Vaikka ilma oli aika utuinen ja hämärä onnistuin silri saamaan muutaman kuvan koirakosta radalla. Olin aikalailla yllättynyt möllien varmuudesta radalla. Olen nähnyt paljon huonompia ykkösen koiria radalla. Kaikesta päättäen Ylökk tekee hyvää työtä agilitykoulutuksessa.

Tässä actionkuvia Sadusta ja Vilistä. Lisää kuvia kisoista

945375.jpg


945379.jpg


Kisapaikalla oli myös Nastan ja Vilin sisko Helmi. Aikalailla Nastan oloinen, rotevampi tosin. Helmi hieman harjoitteli agilityn alkeita,aika hyvällä menestyksellä.

Sisko ja sen veli #1
945384.jpg

Sisko ja sen veli #2

945387.jpg


Veljen emäntä ja sisko

945590.jpg


Lisää kuvia sisarusten leikeistä

Iltalenkillä Nasta kohtasi todella pelottavan vastustajan <LOL>. Nasta bongasi nimittäin tietyömaan puomissa olevan keltaisen vilkkuvalon. Seurauksena hirmuinen sotahuuto, tottakai mentiin katsomaan mikäse oli. Nasta lähestyi hyvin varovasti vilkkuvaa valoa, takajalat tosi pitkinä. Hieman oltiin nolona, kun lopulta todettiin vilkku täysin vaarattomaksi kapistukseksi. No, saipahan neito taas yhden elämänkokemuksen lisää.