On tuo Nasta tyypillinen nainen <VBG>. Kukkaset nimittäin kiinnostavat sitä suunnattomasti, päivälenkillä nuuskitttiin monen monta kukkaa (taas kerran). Muutenkin neiti tykkää käyttää nenäänsä, lähes koko ajan mennään kuono maassa. Täytyy ihan lähitulevaisuudessa kokeilla makkarajälkeä/ruutua. Saapahan pääkoppakin töitä.

Huvittaa toisinaan jo tuo neidin epäluuloisuus: aamulenkillä täytyi murinalla mennä tutkimaan nostolava-auton tukijalkaa. Tosin siinä vilkkui valokin. Rohkeasti Nasta kyllä menee tutkimaan uutta, tosin ensin hyvin varovasti ja takajalat tosi pitkinä. Fiksu "vekotin" se tosin on, ei yleensä toisella kerralla enää suhtaudu epäluuloisesti.Poikkeuksena ovat kävelykepit ja kiinni olevat sateenvarjot.

Tänään Nasta oli ensimmäistä kertaa pitempään yksin kotona. Olin tietokoneen korjaus/huoltokeikalla, tosin samassa talossa. Muutaman kerran haukahti kun lähdin, mutta senjälkeen oli hiljaista. Kun tulin takaisin kahden ja puolen tunnin kuluttua, niin voi sitä riemun ja ilon määrää. Tervehtimisestä ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Ihan kiltisti Nasta oli ollut, mitään ei oltu pureskeltu tai hajotettu.