Viikonloppu kului koiramaisissa merkeissä. Lauantaina oli Orivedellä katsomassa PAGTn agikisoja, oikeastaan pääsyy Orivedelle menoon oli Nastan velipojan Vilin "pikkuveljen" Leon tapaaminen. Leo on uusin vahvistus Suomen mudijoukkoon. Leo eli Irhaberki Csili Vili on Unkarin tuonti. Väriltään pikkupoika on cifra (blue merle). Sadun kanssa pähkäilimme, että cifroja on Suomessa nyt puolenkymmentä. Nuoriherra on erittäin reipas ja fiksu mudinalku. Satu sanoi sitä jopa pikkuvanhaksi.

Muutama kuva Leosta, Vilistä ja onnellisesta omistajasta :

1872730.jpg

1872731.jpg

Leo & Vili

PAGTn kisakuvia

Sunnuntaina matka vei sitten Tampereen toiselle puolelle Nokialle. Nokian Palveluskoiraharrastajien majalla oli nimittäin Suomen Pyreneläisten luonnetesti. Kummasti mun sydän edelleen sykkii pyrtseille ja miksei sykkisi. Vanhoja tuttuja on aina mukava tavata kuin myös uudempia pyrtsiomistajia.

Testattavana oli kymmenen koiraa, kuusi pyreneittenpaimenkoiraa, kolme pyreneittenkoiraa sekä vierailevana tähtenä Shar-Pei. Testin suoritti hyväksytysti kahdeksan koiraa.

Jokunen kuva luonnetestistä:

1872732.jpg

1872733.jpg

Lisää luonnetestikuvia

Alkuperäisissä suunnitelmissa oli ottaa Nasta mukaan niin Orivedelle kuin Nokiallekin. Neiti kuitenkin aloitti juoksut torstaina, joten se niistä suunnitelmista. En tiedä johtuuko juoksusta, mutta Nasta on jos mahdollista vielä normaalia hellyyden- ja huomionkipeämpi.