Tapahtumia on riittänyt viime päiville.

Keskiviikkona oltiin mökillä kokopäivä ja tikka kiusasi Nastaa oikein urakalla. Lintu lenteli puusta toiseen ilkkuen neidille ja yksi pöhköpää paineli perässä kuin päätä vailla. Tätä kesti varmaan tunnin verran. Lisäksi Nasta kävi uimassa, no kävi on ehkä hieman liikaa sanottu. Neito juoksi pitkin rantavettä äitini ollessa uimassa ja hupsista, vauhdista ehkä johtuen Nasta joutuikin uimasilleen kun pohja yhtäkkiä syvenikin. Sukellushan siitä oli seurauksena ja uimareissu takaisin rantaan. Noh, tulipahan ainakin pölyt turkista pestyä.
Nasta kävi myös tutustumassa saunan lämpöön, vierailu kesti noin 15 sekuntia eikä kuuma paikka ilmeisesti oikein ollut Nasta mieleen.

Tänään (torstaina) oli sitten paluu "back to basics". Nastan vetäminen alkoi taas olla liikaa mulle, joten käyttöön otettiin kuonopanta. Ja kas kummaa, vetohalut karisivat kuin taikaiskusta. Muutaman kerran neito yritti saada kuonopantaa pois ja onnistulkin siinä kerran. Mä osasin jo etukäteen varautua moiseen ja Nastalla on myös tavallinen panta, jonka alta kuonopannan kiinnitys tulee. Neiti kommentoi ihan kiitettävästi kuonopantaa, mutta ainakin toistaiseksi se on ja pysyy. Katsotaan sitten jonkin ajan päästä, josko olisi paluuta valjaisiin.