Tänään käytiin mökillä laittamassa paikka talvikuntoon eli laituri ylös järvestä, vene nurin, jne. Nasta oli taas tosi vauhdissa, neiti jaksoi painaa vajaat kolme tuntia mitä siellä olimme. Vesi oli jotain 7-8 asteista, mutta ei paljon tahtia haitannut. Järvessä kahlailtiin kuten kesälläkin. Hieman Nasta ihmetteli touhuja. Laiturin kellukkeille (muovitynnyrit) täytyi oikein haukkuakin, kun otin ne kuivalle maalle. Torstai oli oikein liikunnallinen päivä Nastalle, kävelimme nimittäin vielä kotiin porukoilta. Nasta sai liikuntaa päivällä jonkun liki viisi tuntia. Loppupäivä on otettu aika rauhassa, nukkuu nytkin tuossa sohvalla pää tyynyllä.

Neito on pikkuisen "kiukutellut" syömisensä kanssa. Kaikki muu tahtoo kelvata,mutta nappulat tökkii.

Hassu tapaus tuo koiruli on : Nastalle ei mahdu esim. kaaliin puhelimessa puhuminen, heti tullaan hakemaan huomoita. Sama juttu kun puhun itsekseni ja keskustelen mm. tietokoneen kanssa väliin urakalla. Juu, tiedän kyseessä on höperyyden kolmas aste <LOL> ....

Lauantaina meinaan taas mennä katsomaan, miten Vili pärjäilee epävirallisissa agiltykisoissa. Kamerankin aion ottaa mukaan, joten eiköhän jotain saada tännekin esille.