Nasta on edelleen "normaalia" herkempi muiden koirien kanssa. Jonkinlaista kauhua herättävät isot ja pitkäkarvaiset koirat (colliet, ym). Muutenkin neiti tuntuu haukkuvan varmuuden vuoksi lähes kaikkia vähänkin epäilyttäviä juttuja, tätä ei juurikaan aiemmin ole ollut.

Tilanteen ollessa tämä, päätin viedä Nastan ensi maanantaina tutulle eläinhomeopaatille. Toivotaan, että sieltä löytyisi edes hieman helpotusta Nastan stressi/pelkotason alentamiseksi. Olen itse todistanut muutamia tapauksia, joissa homeopaattisista valmisteista on ollut apua. Homeopatiahan on siitä erikoinen, että jos siitä ei ole apua niin ei siitä kyllä ole haittaakaan. Täytyy vain toivoa parasta.

Olen kirjoittanut maanantain tapahtumasta parinkin koirayhdistyksen foorumeille ja harkinnassa on myös asiasta kirjoittaminen paikallisinlehtiin. Ei liene kenellekään yllätys, että koiraihmiset ja muutkin joiden kansssa olen keskustellut ovat hyvin yksimielisesti tuominneet tapauksen. Jos kyseessä olisi ns. tavallinen koira, tilannehan voisi olla ihan toinen. Nasta kun on pelokas/arka muiden koirien suhteen, niin ....