Eilen (lauantaina) vietettiin päivä Evon retkeilyalueella Lammilla. Porukka oli pienentynyt kuin pyy maailmanlopun edellä. Loppujen lopuksi meitä retkeilijöitä oli vain kolme (tai kuusi riippuen siitä miten laskee <LOL>. Noin viiden tunnin reissuun lähtivät meidän lisäksemme Mari & Buda ja Kaisa & Urho. Porukan suunnistajana toimi ansiokkaasti Kaisa.

Täytyy oikein lainata Maria, kun en itse osaa tätä paremminkaan sanoa : "Buda esitti rooliaan vanhempana, arvokkaana rouvana antaumuksella. Kiihkoileva Nasta ja pompsispompsis innokas nuorimies Urho saivat vain ylenkatseita osakseen... Nasta rauhoittui kummasti lenkin aikana, huomasi ettei reuhaamisella saavuttanut mitään... "

Mä olin ihan ylpeä tuosta "räyhähengestä", en olisi etukäteen uskonut Nastan osaavan käyttäytyä niin "sivistyneesti" kuin se loppujen lopuksi teki. Tietystineiti (tapansa mukaan) ensin näytti kaiken raivonsa matkakummpaneille,mutta kuten Marituossa sanoi kävelyn alettua rauhoittui aika nopeasti. Matkan aluksi Nastalle tuotti pieniä vaikeuksia tajuta muuttuvaa kulkujärjestystä, mutta se meni aika pian ohi. Muutaman kerran kävelyn aikana Nasta rähähti Urholle, Budalle ei kertaakaan. Aivan selkeästi Nasta kunnioitti Budaa. Mielenkiintoista Nastan käytöksessä oli, että aina kun lähdettiin likkeelle täytyi neidon ilmaista hieman itseään. Noin puolivälissä reissu sitten oli retkien tärkein tapahtuma eli makkaranpaisto. Niin Mari kuin kaisakin naureskilivat mulle, kun otin Nastalle tarjoamastani makkaranpalasta aina kuoret pois.

Reissu oli oikein miellyttävä, sääkin suosi ja kumppanit mitä parhaita. Matkavauhti oli ihan sopiva ja taukojakin pidettiin aina sopivin välein. Maisemat olivat välillä ihan henkeä salpaavan kauniita.

Lisätty 31.8;

Kuvia Evon reissusta