Tänään oli sitten Unkarinpaimenkoirien erikoisnäyttely Tampereella. Nasta osallistui myös rientoihin jonkin aikaa, näyttelyyn sitä en ilmoittanut sillä se ole mielestäni ihan vielä kypsä siihen. Lisää itseluottamusta neidille täytyy vielä kerätä.

Niin Soile kuin Jonnakin olivat erittäin tyytyväisiä neidin kehitykseen. Ai, että pienet kehut lämmittivät mun sydäntäni ja loivat uskoatulevaisuuteen. Taas voi hetken aikaa olla piittaamatta muiden puheista <VBG>

Nasta poseeraa:
843336.jpg

kuva: Jonna Laitinen

Päivä oli voittoisa Kilvan kennelille. Nastan sisko Heta oli mudien ROP (rotunsa paras) ja BIS-kehässä kolmas.
836204.jpg

Näyttelyssä oli paikalla koko liuta Nastan sisarpuolia : Allu, Lillan, Jimi ja Tossu. Poisssa sisaruksista olivat ainoastaan Picca ja Nikki. Ja tietysti Nastan Vili-velikin oli paikalla.

836209.jpg

Lisää kuvia näyttelystä

Ehdimme myös tänään poiketa mökillä, jossa Nasta sai purkaa tarmoaan. Neiti muisti kuin muistikin keskiviikkona piilottamansa puruluun. Haki sen esille ja piilotti uuteen paikkaan. Nastasta on ilmeisen hauskaa tökkiä pallonsa laiturin alle. Pelastin sen parikin kertaa näkyviin.

Hieman tulevaisuuden suunnitelmista voisi kai mainita. Kahden viikon kuluttua menemme Kotkaan Suomen pyreneläisten erkkariin. Aika seikkailumatka Nastalle luvassa: yövymme ensin Nastolassa kummitätini luona ja sitten seuraa todellinen kulttuurishokki neidille. Paljon ihan väärän värisiä ja mallisia koiria......