Tänään oli pitkästä aikaa mahdollisus tehdä kunnon päivälenkki Nastan kanssa, poislukien tietysti lauantait. Olin aamupäivän yhden tietotekniikkafirman koulutuksessa ja otin iltapäivän vapaaksi töistä. Tehtiin liki kahden ja puolen tunnin lenkki Kaupissa. No, siitä varmaan heittelin tolle pöhkölle lumipalloja puolisen tuntia useaankin eri otteeseen. Ja Nasta painoi lumipallojen peräsasä kuin mikäkin mielipuoli, ei raukkaparkka oikein tahtonut tajuta pallojen katoavan lumihankeen. Näyttää nyt vaan aika pahalta, että lumi lähtee Mansesta :(.

Taas tänä iltana oikein huvitti tuo neidin uloslähtöseremoniat. Mulle kannetaan lähes kaikki lelut mitä vaan löydetään, syliinkin täytyy päästä ennen lähtöä. Myös pikainen tankkaus kuuluu nastan repertuaariin ennen lähtöä, siis syödään kaiken lähtötohinan seassa nappuloita sen kun vaan keritään ja vielä ennen lähtöä tarvii käydä vesikupillakin.

Lenkillä toi pöhöpää kulkee varmaan enemmän pää lumen sisässä kuin normaalilla tavalla. Ihmisillä onm välillä tosi hauskaa kun ne seuraa ton mudi-strutsin touhuja.