Ei tunnu säät suosivan meidän vesileikkejä, ei. Tänäänkin tuli vettä taivaalta lähes koko päivän milloin hiljempaa, milloin kovempaa. Muutaman poutahetken aikana ehdin sentään kokeilemaan, josko Nasta oikein uskaltautuisi uimaan. Eipä neiti suostunut uimasilleen ei dummyn, ei pallon eikä kepin perässä. Muuten Nasta nautti vedestä tai no kuuraketin nopeudella tehdyistä syöksyistä rantaveteen, sieltä kuivalle maalle ja takaisin veteen. Kuvien kanssa kävi tosi vanhanaikaisesti : kamerasta loppui virta :( .Uusi yritys pyhänä.

Kaikeksi onneksi Nasta tuntuu nauttivan myös sisäleikeistä. On aika huvittavaa, kun sillä on yksi lelu suussa ja toisella pitää silti leikkiä. No, sai Nasta kerran kaksi leluaan (solmunarun ja pehmeän pallon) yhtäaikaakin suuhunsa.

Tuli myös todettua, ettei Nasta ukkosta pelkää. Mökillä tuli oikein kunnon ukkosilma eikä tyttö juurikaan hätkähtänyt. Toki kuunteli tarkasti mitä tapahtui, mutta ei minkäänlaisia paniikkiin viittaavia oireita edes kun pamahti ihan päällä parikin kertaa.