Maanantaina käytiin Nastan kanssa homeopaatin juttusilla. Tuliaisina oli Gelsemium 30-hipsuja. Ne on tarkoitettu pelokkuuden/arkuuden vähentämiseen. Kokeillaan niitä kuukauden päivät ja katsotaan sitten mitä jatkossa. Homeopaattiset lääkkeet ovat todella pieniä, kooltaan ehkä puolet nuppineulan päästä. Niihin ei saa koskea käsin eikä millään metallisella vaan ne annetaan putkilon kannesta suoraan suuhun. Ainakin ensimmäiset Nasta otti ihan mielellään, taisi jopa tykätä niiden mausta.

Käytiin myös Reporangassa ostoksilla. Ostin neidolla Jokken Pallas-valjaat. Ne ovat ns. y-valjaat, joissa on koiran mahan alle jalkojen väliin menevä rintaremmi. Kokeiltiin ensin kolmoskokoa, olivat hieman pienet. Ostin sitten numeroa isommat, jotka ovat inansa liian suuret. No, onpahan kasvunvaraa. Nasta ilmeisesti hieman oudoksui valjaita, ei kylläkään yrittänyt saada niitä pois päältään. Neidin käytös nimittäin oli iltalenkillä sen oloista että jostain protestoitiin ja oikein urakalla. Tilasin Reporangasta itselleni myös foorumillakin keskustellun kotimaisen mudikalenterin.

Musta hieman tuntuu, että Nastalla on alkamassa uhmakausi. Välillä vaikuttaa, siltä kuin korvat olisivat pelkkinä koristeina. Osataan olla toisaalta niin pehmeätä ja kilttiä tyttöä, toisaalta neitiin iskee oikein piru ja on ihan sama mitä komennan tai teen.

Tänään mennään mökille nauttimaan syksyn (ehkä) viimeisestä kauniista päivästä. Saapahan ainakin Nasta juosta ja touhuta mielensä mukaan.