No niin ensimmäinen todellinen "seikkailupäivä" on sitten lähes takana. Mutta aloitetaan nyt viime yöstä : yö meni rauhallisesti, neiti tosin kömpi viekkuun jossain vaiheessa aamuyötä ja jo ennen sitä kävi muutaman kerran vilkaisemassa, että olen varmasti tallella.

Aamulenkin aluksi ihmeteltiin metelin kera golfbagia, joka aika äkkiä kylläkin todettiin vaarattomaksi kapistukseksi. Yhdentoista aikoihin lähdettiin sitten mökille. Aidilläni ja Nastalla synkkasi ihan välittömästi, mikä on jatkoa ajatellen erinomainen asia. Nasta tutki mökin joka nurkan ja kelpuutti paikan. Tupatarkastuksen jälkeen menimme rantaan ja Nasta nautti vedessä touhuamisesta. Se oli kuin pikkupojat kuralammikossa: kauheaa hyppimistä ja loikkimista vedessä. Eipä neiti ainakaan vettä pelkää, uimista ei vielä tosin kokeiltu. Kuivauksen jälkeen vuorossa olikin sitten ruokailu, ensin ihmiset ja sitten Nasta.

Myös naapureihin käytiin tutustumassa ja Nasta valloitti lisää ihmisiä "fanikerhoonsa". Mökkireissulla Nasta tutustui kaikkiaan viiteen uuten ihmiseen. Suurimman osan mökillä vietetystä ajasta Nasta oli hihnassa, mutta kun koitti palloleikin aika päästin sen vapaaksi. Äitini ihmetteli pienen koiran ponnistuskykyä, se kun kävi välillä liki puolitoista metriä korkealla ja maahantulo oli useimmin taiton kera. Muutaman kerran neiti teki ilmassa 180 asteen käännöksen.

Nasta myös nukkui hetken aikaa ihan rauhassa,kun joimme kahvia. Ainoa pelottava hetki oli kun kävin hakemassa vettä ja poistuin neidin näkyvistä. Äiti sitten näytti missä olen ja ja heti tuli rauha maahan.

Kaupunkiin palattuamme poikkesimme ennen kotiin tuloa vielä Tallipihalla moikkaamassa yhtä kaveriani. Tallipihalla riittikin sitten ihmeteltävää : hevonen, poni, karuselli vain muutamia mainitakseni. Hevonen sivuutettiin muutamalla syvällä murahduksella eli taitaa tolla sittenkin pelata jonkinlainen itsesuojeluvaisto. Ponille sitten jo yritettiinkin rähjätä oikein kunnolla. Sain Nastan aika nopeasti rauhoittumaan ja uskomaan, että poni ei ole vaarallinen.

Nyt sohvalla/jaloissani makaa todennnäköisesti aika väsynyt koiraneiti. Iltalenkki on vielä edessä, mutta täytynee antaa Nastan hiukan vetää henkeä ja toipua päivän "järkytyksistä"