Kuluneelta viikolta ei oikeastaan ole mitään mullistavaa kerrottavaa. Lenkkiä, syömistä ja nukkumista yhdistettynä leikkiin ja harjoitteluun on ollut viikon ohjelmassa. Perjantai-iltana tosin olimme Nastan kanssa "auttamassa" TAMSKin (Tampereen Seudun Koirakerho) juhlanäyttelyn pystyttämisessä. Lauantaina olinkin sitten töissä näyttelyssä aamunkoitosta aikaiseen iltapäivään.
Nasta hiukan ihmetteli aamulenkin aikataulua, ulos kun lähdettiin kukonlaulunaikaan eli 05.30 !! Meitin normaali aamulenkkiaika on parisen tuntia myöhemmin. Neiti olisi ilmeisesti halunnut vielä jäädä nukkumaan moiseen aikaan, aivan kuin isäntänsäkin. Pyrtsipoikani Kassu olisi melko varmasti kieltäytynyt edes lähtemästä ulos.

Nasta vietti pisimmän aikansa tähän asti yksin kotona, noin seitsemän tuntia. Kaikki meni hyvin ja riemuoli melkoinen kun tulin kotiin. Suukottelusta ja halailusta ei meinannut tulla loppua lainkaan.

Huomenissa Nasta jääkin sitten ensimmäisen kerran hoitoon mun vanhemmilleni, kun itse menen Ikaalisiin. Saas nähdä miten käy ? Ei vaan, totta puhuen uskon kolmikon pärjäävän ihan hyvin. Vanhemmat pitävät Nastasta ja Nasta niistä. Silti on kiva kuulla suostuuko Nasta esim. lähtemään lenkille ilman mua. Olen koettanut teroittaa isän ja äidin päähän, että Nastan kanssa TÄYTYY lenkillä olla luja ja määrätietoinen. Neiti kun käyttäytyy lenkillä täysin erilailla kun mökillä vapaana ollessaan.