Tässä koetetaan toipua kesäflunssasta. Tauti iski oikeastaan jo keskiviikkona, kurkku oli tuolloin karhea. Torstaina kurkku olikin sitten jo todella kipeä ja siitä se sitten alkoi. Perjantai oli pahin päivä, täysin voimaton olo, joka paikkaa särki ja nokka vuosi jatkuvasti. Nyt (sunnuntaina) olo alkaa pikkuhiljaa normalisoitua, tänään jaksoin ensimmäistä kertaa sitten keskivikon tehdä Nastan kanssa pitkän lenkin. Onneksi Nasta kuuluu niihin koiriin, jotka eivät ns. "hypi seinille" vaikka lenkitys jääkin vähemmälle. Nasta oli varsinainen "sisar hento valkoinen" mua kohtaan. Se tuntui välillä olleen oikeasti huolissaan musta: sain osakseni lähes rajatonta hellyyttä ja huomoita.

Perjantai-iltana Henna kävi tutustumassa Nastaan. Henna miehensä kanssa tapasi "mudikauppias" Vilin viime sunnuntain agilitykisoissa. Nasta käyttäytyi erinomaisesti, mitä nyt aluksi hieman haukuttiin Hennaa. Jopa palloleikki kävi Hennan kanssa Nastan mielestä mitä mainioimmin. Mudeista jäi edelleen positiivinen kuva, näin ainakin Henna vakuutti erotessamme.

Tulipahan tuossa kokeiltua lähtisikö Nasta vieraan mukaan. Annoin Nastan hihnan eräälle tuttavalleni ja lähdin kävelemään poispäin. Ensin Nasta hieman ihmetteli tilannetta, mutta sitten tuli jo kiire mun perääni. Elikkä ei Nasta vieraan matkaan lähde (ainakaan jos en käske sitä).