Nastan mielestä saavutetuista eduista ei ole mitään syytä luopua. Talon pihassa on ollut kesän ja syksyn ajan penkki, jolle Nasta on hypännyt kotiin tullessamme. Ja saanut tietysti palkan siitä. Nyt talven lähestyessä penkki on viety talvisäilöön, mutta neiidin mielestä penkin puuttumisesta huolimatta palkka täytyy maksaa kohdassa missä penkki oli.

Lumikin tuli ja meni tällä tietoa. Nasta oli seota sukkiinsa lumessa - vaikka sitä oli vain viitisen senttiä. Hyvin löytyivät kävyt ja tikut lumenkin alta. Näköjään tarttuu lumi hyvin myös lyhyihin jalkakarvoihin.

Nasta on oppinut avaaman oven (ei sentään ulko-ovea). Jätin sen yksi päivä yksin muutamaksi tunniksi ja lähtiessäni suljin eteisen oven (kuten aina). Kun tulin takaisin neiti oli iloisena eteisessä vastassa. Vaikeusastetta lisäsi vielä, että ovi aukeaa sisäänpäin. On tuo neiti muutenkin fiksu vekotin <VBG>: keksi tässä yhtenä päivänä miten saada mun huomioni vesikupin tyhjentyessä. Kuppi saa aikamoista kyytiä pitkin (pientä) keittiötäni. Äkkiä Nasta on myös oppinut lelujen nimet, hiiri, ronsu, vinku, jne.

Neidon ruoka-ajat huvittavat mua: iltaruoka syödään joskus lähempänä puolta yötä. Vaikka sanotaan, että yösyöminen lihottaa, ei taida pitää Nastan kanssa paikkaansa. <LOL>

Muuten päivät ovat menneet aika normaaleissa merkeissä. Hiukan esineruutua on tullut treenattua, samoin kuin makkararuutua. Löysimme ( tai Nasta löysi) suuhun sopivan hanskan, jota käytämme esinehaussa.