Päivällä tehtiin reipas metsälenkki, Nasta piiitkässä flexissä. Silläkin reissulla riitti ihmeteltävää: marjastajia, maastopyöräilijöitä sakeassa metsässä, siili ja sodan aikuinen ilmatorjuntatykki. Ensimmäinen marjastaja sai oikein kunnon haukut osakseen, muut sitten ohitettiinkin jo ihan hiljaa. Ilmeisesti Nasta totesi metsässä kyykkivät tyypit täysin vaarattomiksi. Tampereen Kaupissa liikkuvat maastopyöräilijät ovat fiksua väkeä, kun näkevät samalla polulla koiran nousevat pyörän päältä ja taluttavat ohitse.

Siilin kohtaaminen olikin sitten luku sinänsä. Otus oli paikoillaan Nastan bongatessa sen. Ihme ja kumma siiliä lähestyttiin hiljaa, mutta kerälllehän se itsensä veti. Neiti ihmetteli hetken aikaa tilannetta ja kokeili sitten hyvin varovasti tassulla (vain yhden kerran). Ilmeisesti piikit eivät tuntuneet kivoilta tassun pohjaa ja lähikontakti jäi siihen. Täytyihän sitten piikkipallolle hieman rähjätäkin ..... It-tykkiä ihmeltiin ensin kauhiattomalla metelillä kauempaa, sitten läheltä edelleen äänitehosteiden kanssa. Sain houkuteltua Nastan hyppäämään tykin betonialustalle ja katsomaan mikä kumman mörkö se oikein oli. Sekin vehje todettin vaarattomaksi ja todella mielenkiinnottomaksi.

Neiti onnistui myös tekemään "vilit ja paavot" eli loikkaamaan polun sivussa olevaan suolampeen <LOL>. Tuoksút olivat senjälkeen kaikkea muuta kuin naiselliset. No, onneksi järvi oli aika lähellä, eikun rantaan pesulle.