Onpahan taas kulunut pari viikkoa viimeistä kirjoituksesta, niin se aika rientää. Eipä meille oikeastaan paljon uutta kuulu. Nasta on päivät yksin kotona. Ihan kiltisti neito on ollut, mitään ei ole syöty, pureskeltu eikä tuhottu.

Oma aikani on mennyt töitten ja Nastan kanssa touhuamisen lisäksi yhdistyksen weppi-sivujen parissa. Suomen Mudiyhdistyksen sivut kun ottivat ja muuttivat uuteen osoitteeseen viime viikonloppuna. Ne löytyvät jatkossa www.mudiyhdistys.info sta. Sivujen sisältö pysyy entisellään, ainakin suurinpiirtein.

Viime viikon torstai-iltana kansalla oli hauskaa, kun seurasivat Nastan touhuja. Neiti nimittäin pelasi palloa jääkököllä Tammelantorilla. ”Peliaika” oli varmaankin liki parikymmentä minuuttia <LOL>.

Maanantai-iltana Nasta löysi tyhjän muovipullon ja se olikin oiva leikkiväline. Sitä kanniskeltiin hetki hakien sopivaa paikkaa. Nasta löysikin pienen rinteen ja eikun pullo liukumaan hangella ja sitten perään. Pullo tuotiin takaisin töppäreen päälle ja sitten tassulla/kuonolla hieman vauhtia siihen ja taas perään. Useamman kymmenen kertaa Nasta jakoi tätä tehdä ennenkuin matka jatkui.

Sunnuntaina olen menossa katsomaan miten Vilin (Nastan veli) ja Sadun ensimmäinen 2-luokan startti menee Hämeenkyrön agilitykisoissa. Kamerankin otan mukaan, saas sitten nähdä saako kuvia aikaiseksi.