Taitaa olla sukuvika, kun suksi ei luista. Viittaan Nastan mieltymykseen vetiseen elementtiin, Satu muistaakseni sanoi, että velipoika Vili on myös kiinnnostunut kosteasta elementistä. Tänäänkin Kaupissa neiti kävi varmaan sen kymmenessä lammikossa ja muutamassa pikkupurossa mentiin oikein kunnon mudirallia. Nasta keksi myös uuden "havaintopaikan", polun vierellä oli parimetrinen muurahaiskeko. Ja ei kun sinne !!! Komensin neidon pikavauhtia alas ja Nasta ihmetteli kun ei saanutkaan suorituksesta namia vaan moitteita.....

Nastasta saisi varmaan pienellä opettamisella hyvän myyrä/hiiripyydystäjän. Sillä innolla mennään välillä varvikon seassa ja tarkistetaan kaikki kolot. Ihmisillä oli hauskaa Kaupissa tänään, kun neidolla oli sellainen parimetrinen oksa matkassa. Täysi yllytyshullu se kyllä on, jos vain sanon kepin olevan liian suuren tai kiven liian korkean niin satavarmasti keppi otetaan mukaan/kivelle kiivetään

Kohtaamisia harjoiteltiin taas eilen urakalla ja sujuvat aina hieman paremmin. Enää ei ole päätöntä raivoa toiselle koiralle koko aikaa vaan yleensä yksittäistä haukkua. Saatamme jopa päästä ohi pelkällä murinalla .
Joo ja välillä komennetaan muakin. Aika vähän Nasta on kokeillut siipiään mun kanssani, ei näykkimistä eikä oikeastaan minkäänlaista aggresiivista käytöstä. Mulla on tiukka linja tässäkin suhtessa eli mua EI komenneta eikä komentamalla saavuteta mitään.

Ulosmenossa on haukkuminen selvästi vähentynyt. Taitaa tyttö oppia, että ulospääsee säännöllisesti kolme kertaa päivässä. Musta tuntuu, että Nasta koki aluksi ulosmenon jonkinlaisena palkkiona.