Pitkästä aikaa oli kamera mukana lenkillä. Ilma nyt ei ollut mitenkään erikoinen, mutta ihan siedettävä kuitenkin. Nasta täytti lauantaina 1v ja 10 kk ja sen kunniaksi otin neidistä muutaman kuvan.

Tässäpä päivän saalista :

1078762.jpg

1078763.jpg

1078765.jpg


1078766.jpg



Tuli taas eilen todettua, että kyllä Nasta osaa olla riehakas sisälläkin. Oltiin näet porukoilla ja voi sitä riemua kun neiti pääsi sinne. Ihan kuin edellisestä kerrasta olisi ollut ikuisuus, no onhan päiväkin kai jonkinlainen ikuisuus. Nastan mudihepuli ei toki kestä kauan, senverran kuitenkin että olohuoneen matot ovat rullalla/ympäri huonetta. Oikeastaan riehakkuus alkaa jo kotona, kun sanon sille "taikasanan" : Ritva-äiti. Ja sitten jotkut vielä väittävät, ettei koira ymmärrä puhetta.

Olemme alkaneet kulkea pihanpuolelta ulos, koska Nasta ilmoittaa itsestään näin paljon
vähemmän kuin jos tulisimme "pääovesta". En tiedä johtuuko tuo siitä, että piha on muurien ympäröimä. Kadunpuolella on heti puisto vastassa ja neidin täytyy ilmoittaa itsestään.

Eilen illalla taas törmättiin yhteen idioottimaiseen koiranomistajaan - mistä näitä aina riittääkin? Tämä jäi pyörimään meidän lähistölle ja kulki kolme kertaa ohi, aina pysähtyen ihmettelemään Nastan haukkumista. Koira oli Nastalle pahinta laatua - iso, musta ja pitkäkarvainen.

Alkaa pikkuhiljaa nyppiä nämä kelit. Pimeätä päivälläkin, sadetta, rapaa ja kuraa. Onneksi Nastan mukana ei kulkeudu kauheasti kuraa sisälle, mutta pesun kautta on joka lenkin jälkeen käytävä. Marraskuu on kuukausi, joka täytyisi poistaa kalenterista.