Tänäänkin on satanut tasan kokopäivän, hiljempaa ja kovempaa. No, mökille mentiin joka tapauksessa. Nasta sai oikein kunnon mudihepulin järven äärellä. Varmaan kymmenkunta minuuttia mentiin raketin nopeudella rantavedestä mäkeen ja taas takaisin. Välillä keppikin oli mukana menossa. Kuviakin koitin ottaa,mutta eipä tullut yhtään sellaista jota kehtaisi näyttää. Liian hämärää, joten valotusajat menivät aika pitkäksi.
Neiti meinasi lisäksi saada kunnon hepulin kun äitini meni uimaan, hirveä vinkuminen ja juoksu pitkin rantaa. Nasta oli ekan kerran koko päivän vapaana ulkona ja kiltisti pysyi pihapiirissä.

Pustan "lady" on täysin kietonut vanhempani tassujensa ympärille. Leluja tuotiin vuoronperään molemmille, kun pidimme sadetta sisällä. Mieluisin lelu on siskon kaverin koiralle kuuluva pehmoelefantti. Sitä on kiva retuuttaa kärsästä. Lelukorissa on myös liki parikymmensenttinen nahkapallo, joka myös on kiva. Mahtuu juuri ja juuri suuhun kun ottaa kiinni reunasta.

Iltalenkillä Nasta ensimmäisen kerran alkoi itse lähestyä toista koiraa rähjäämättä. Meni noin kolmen metrin päähän vanhasta (ja viisaasta) springerinartusta. Palkkiona oli suunnattomat kehut ja namia. Myös pumi ohitettiin ihan hipihiljaa, mahtoikohan tunnistaa "pikkuserkkunsa"? Ainakin Kassu tunnisti toiset paimenet.....

Huomenna mennään TAMSkin talkoisiin. Lauantaina Nasta pääsee tutustumaan toiseen harrastukseeni eli ilmailun ihmeelliseen maailmaan. Menemme Jämille Fly-In tapahtumaan. Toki autolla.
Täytyy jossain vaiheessa kokeilla mitä neiti mahdollisesti pitää pienkoneesta. Kassu oli muutaman kerran mukana lentämässä. Ja ennenkuin joku ehtii kysyä : ei, mulla ei ole lupakirjaa, muutamilla kamuilla on ....