No niin erkkarista säilyttiin hengissä, myös Nasta. Kiva kokemus kaikin puolin ja mulle oli hauskaa tavata muita mudisteja.

Nastasta löytyy uusia piirteitä jatkuvasti. Eilen neito innostui kaivamaan oikein urakalla ilmeisestikin myyrän koloa auki kiven vieressä. Annoin neidon touhuta ja välillä naureskelin, kun Nasta yritti repiä puiden juurakkoja pois tieltä. Kaivamista ja juurien kanssa taistelua kesti varmaan liki 10 minuuttia. Mitään ei tosin löytynyt (onneksi). Muutenkin Nasta on erittäin kiinnostunut kaikista mahdolisista koloista ja rei'ístä maassa. Myös kaikki putket kiinnostavat, joka ainoa viemäriputki täytyy käydä ehdottomasti tarkistamassa ja joka kerta.

Mikähän siinä on, että koirat sekoavat täysin pehmeästä hiekasta. Nasta sai eilen tuossa läheisessä puistossa täyden hepulin hienolla hiekalla. Ensin mentiin hullun lailla ylös-alas hiekkakasaa ja sitten otettiin spurtteja levitetyllä hiekkapohjalla. Puistossa tehdään näet uudistustöitä ja sinne oli ajettu uutta hiekkaa. Eikä Nasta suinkaan ole ainoa koira, jonka tiedän rakastavan pehmeätä ja hienoa hiekkaa. Kassuni oli ihan samanlainen Tuntuu varmaankin kivalta tassujen alla.. Ainoa ongelma on, että hienoa hiekkaa kulkeutuuu sisälle asti pienen Saharan verran <VBG>