Viime lauantai meni Ylöjärvellä agilityn piirinmestaruuskisoissa töitten merkeissä, mitenpä muuten. Tälläkertaa työtehtävät eivät sallineet kuvien ottoa kisoista.

Mudit saivat viikonloppuna "kultaa ja kunniaa". Nastan velipoika Vili oli mukana sunnuntaina maxien joukkuekisan voittaneessa Ylökkin joukkueessa. Yksilökisassa lauantaina Vili ja Satu olivat yhteistuloksissa neljäs.

Lauantaina paikalla oli oikein pyrenetteinpaimekoirainvaasio. Kisapaikalla vierailivat ensin Alli & Annu ja Tiina ja hieman myöhemmin paikalle pölähti peräti neljä pyrtsiä sekä yksi "puolikas". Tämä puolikas on pyrtsin ja bichonin sekoitus, ulkonäöltään täysin pyrtsi - tosin minikokoinen. Kati jätti vielä auton kaksi paimenta eli kisapaikalla vieraili kaikkiaan seitsmän ja puoli pyrtsiä.

Radalla valitettavasti ei ollut ainuttakaan. Pyrtsi-ihmisiä (Jaana & Sarkku) kyllä kisasi, mutta täysin vääränrotuisilla Silmänisku. Jaanan kisakoirana oli hollanninpaimenkoira Iivari ja tuloksena maxien joukkuekisan voitto.

Sarkku urakoi kahdellakin koiralla, novascotiannoutaja Itulla ja kroatianpaimenkoira Pimpolla. Lauantaina tuloksena oli hyppärillä kolmas sija Itulla ja agiradalla kakkonen Pimpolla. Lisäksi Sarkku oli mukana joukkuepronssia makseissa saaneessa Tamskin joukkueessa.