Nastalla oli aamulla tosi hauskaa jäätyneiden lammikoiden kanssa, yöllä oli nimittäin ensimmäiset yöpakkaset. Ensin neiti kyllä hieman ihmetteli liukasta alustaa, mutta kohta alkoi jään murtaminen. Tyyli oli vapaa eli välillä hypättiin ilmaan ja etutassuilla rikottiin jäänpinta, välillä kokeiltiin vain kävellä jään päällä. Jotkut jäätyneet lammikot kestivät Nastan painon, toiset taas ei. Hauskaa oli joka tapauksessa. Ainoa ongelma Nastalle tuli, kun piti alkaa kaivaa kuoppaa. Siinä vähän aikaa ihmeteltiin, kun maanpinta olikin jäässä. Pienellä aherruksella saatiin sentään jonkinlainen kuoppa aikaiseksi.

Päivällä törmäsime Nastan puoliveljeen Puskaporiin eli Alluun. Nuoriherra oli kasvanut paljon sitten viime näkemän, taisi olla erkarissa. Allu on jo iso poika (sanan kaikissa merkityksissä <LOL>), täyttää kohta seitsemän kuukautta. Laura kertoi Allun painavan 13 kiloa. Nasta vaikutti niiiiiin pieneltä ja hennolta Alluun verrattuna. Allu muistuttaa mun mielestäni todella paljon Nastan velipoikaa Viliä. Sukulaistapaaminen ei oikein ollut täysin onnistunut, sillä molemmat haukkuivat toisilleen. Vaikka Laura ja Allu asuvat suunnilleen kivenheiton päässä, emme ole tätä ennen törmännet ulkona.

Nastalla on muuten hieman erikoiset ruokailuajat . Aamuruoka syödään heti kun sen saa eteensä. Iltaruoan annan iltalenkin jälkeen puoli yhdeksän-yhdeksän aikoihin, mutta neiti syö sen vasta lähempänä puoltayötä. Yösyömisestähän sanotaan sen lihottavan, mutta eipä tuo näytä Nastaa koskevan.

Meidän uloslähtöön liittyy muutamia aika hassuja tapoja Nastan taholta. Neiti kun tulee kiehnäämään mun jalkoihini ja ottaa mun jalastani kiinni niin etukäpälillään kuin hampaillaankin. Melkoisen hankalaa laittaa kenkiä jalkaan,kun niissä roikkuu yksi kappale koiraa <LOL>. Muutenkin Nasta tykkää leikkiä jaloilla, varsinkin isäni jalat ovat suosikkeja.

Nyt syyspimeitten tultua olen huomannut Nastaa joskus kauhistuttavan liikenne tai oikeastaan autojen valot liikenteessä. Neiti ei varmaan oikein ymmärrä mitä nuo kummat valot ovat, jotka tulevat kohti eikä mitään näy.