Melkomoinen ikiliikkuja tuo mudi-neito on. Tänään (sunnuntaina) oltiin mökillä aamuyhdeksästä iltapäivään viiteen. Koko ajan Nasta oli menossa, tulossa tai touhuamassa omiaan. Parhaimmillaan taisi olla käytössä kolme palloa, jokunen keppi ja epälukuinen määrä käpyjä. Lepoa ei tainnnut ollut sekuntiakaan koko päivänä. Jollei muuta puuhaa ollut, sitten toimittiin lintu/oravapoliisina. Nasta kun on sitä mieltä, että linnut/oravat eivät mökin pihalla juhli !! Kotin tultuamme ja muutaman tunnin levon jälkeen Nasta oli taas täynnä energiaa. Kyllä sitä nuorna jaksaa.

Nasta keksi mökillä uuden leikin, pallo on kiva päästää vierimään mäkeä alas järveen ja sitten sännätä äänennopeudella perään. Järvessä oli kai jopa kolme palloa yhtäaikaa.
Nopea se on uutta oppimaan : tänään harjoiteltiin lelun ottamista vasta luvan jälkeen. Jo muutaman kerran jälkeen neiti tajusi jutun.
Käytiin myös naapurissa kylässä. Nasta hurmasi (tapansa mukaan) myös naapurin emännän, joka ei ollut vielää Nastaa nähnytkään.
Otin myös muutaman kuvan neidosta ison pallon kanssa, mutta lainasin kamerani isälleni joten kuvat tulevat myöhemmin.

Lauantaiana jätin Nastan kotiin, kun menin katsomaan/kuvaamaan agilitykisoja. Vaikka rähinä muille koirille onkin vähentynyt, en katsonut sen olevan vielä valmis kohtaamaan kymmeniä koiria. Kisassa ei valoitettavasti ollut mukana yhtään mudia/kroaattia. Yhden kroaatin sentään näin, kun Rinta-ahon Tommi oli yhden kasvattinsa kanssa paikalla. Kun tulin kotiin neljän tunnin riemu oli täysin rajaton. Voi sitä suukkojen ja halausten määrää !!!