Tänään oltiin viettämässä aurinkoista ja todella lämmintä syyspäivää mökillä. Oli tosi rauhallista ja kaunista. Nastakin pääsi irroittelemaan oikein kunnolla ja kyllä sitä sitten mentiinkin. Ensimmäiseen tuntiin neito ei varmaan pysähtynyt kuin muutamaksi hetkeksi. Mulle kannettiin keppejä keppien jälkeen, pari kadoksissa ollutta palloakin löytyi mäeltä.

Vesileikkejäkin Nasta harrasti, mua välillä oikein hirvitti kun neiti painui laiturille noin 200 km/h nopeudella, täyskäännös ja hyppy rantaveteen. Sitten ylös mäkeen hakemaan vauhtia ja sama uudelleen ja taas uudelleen. Muutamaan otteseen mentiin todellista mudirallia rantavedessä. Ja jos ei muuta puuhaa löytynyt niin sitten jahdattiin lintuja ja oravia. Kaikenkaikkiaan Nasta tuntui nauttivan päivästä todella paljon kuten isäntäsäkin. Teki mullekin hyvää ladata akkuja vaikka vain päivän ajan. Ei tarvinnut ajatella työjuttuja.
Ainoa isompi elävä otus (oravia ja pikkulintuja lukuunottamnatta) joka nähtiin mökillä oli järvellä lipuva kuikka.

Luulen, että pitkää iltalenkkiä ei tänä iltana tarvita senverran naatinoloinen Nasta tuntuu olevan päivän touhujen jälkeen.