Ja taas tuli koettua uutta ja jännittävää niin perjantaina kuin lauantainakin. Perjantai-iltapäivällä käytiin oikein "kylillä" eli ihan Mansen keskustassa. Mulla oli tapaaminen yhden artistin kanssa ja pienen epäröinnin jälkeen päätin ottaa Nastan mukaan. Olipahan neidon silmät suurina, kun oli paljon porukkaa ja kaikenlaista tohinaa kävelykadulla. Lievällä alkupaniikilla selvittiin tuostakin "koettelemuksesta". Ostin myös tytölle parikin pehmoeläintä kirpputorilta, rahallinen sijoitus oli 1.5€. Ainakin vielä niin hiiri kuin oravakin ovat yhtenä kappaleena.

Lauantaina sitten käytiin ihmettelemässä erilaisia lentäviä laitteita Jämillä. Nasta osaa matkustaa autossa todella rauhallisesti, käpertyy takapenkille nukkumaan. Yllättävän rauhallisesti Nasta otti uuden tilanteen vaikka pörinää ja surinaa oli vaikka minkälaista. Ei oikeastaan minkäänlaista pakokauhua vaikka olin varautunut pitämään neidin osan aikaa autossa.
Käytiin myös ihan läheltä katsomassa muutamaa konetta. Ei sentään sisälle menty, kun ei ollut tuttujen koneita paikalla. Eniten ihmetystä herätti yllättäen purjekone. Kameran jätin ihan suosiolla kotiin, kuvaamisesta ei olisi oikein tullut mitään.

Nasta on "keksinyt" uuden nukkumapaikan, arvakkaas huviksenne minkä? Just, mun sänkyni jalkopään. Välillä sänky on täynnä leluja: palloa, vetonarua ja pehmoeläimiä.

Nasta on jo hiljaa (no pientä vinkumista), kun jätän sen kaupan eteen ostoksilla käydessäni. Alkaa ilmeisesti luottamaan, että tulen kyllä joka kerta takaisin. Kohtaamiset/ohitukset tuntuvat sujuvan koko ajan paremmin, ei enää aina kokoaikaista "pää punaisena" huutoa vaan ollaan jo siirrytty yksittäisiin haukahduksiin. Ei tietenkään joka kerta, mutta aika usein kuitenkin.
Tänään iltalenkillä vanha ja viisas labbisuros tuli rauhallisesti puolen metrin päähän neidistä. Aluksi oli melko rähäkkä, mutta kohta neiti näytteli vain purukalustoaan Kakelle matalan murinan säestyksellä.