Tässä niitä lupaamiani kuvia Nastasta jalkapallon kimpussa:

810366.jpg


810368.jpg


Tää keppi on muuten sitten mun !!!
810375.jpg

Väsy yllätti

810377.jpg

Sopiskos tää tänne....

810373.jpg

Keskiviikkona Nasta oli ensimmäistä kertaa mökillä vapaana ollessani itse saunassa. Äitini tosin oli ulkona pitämässä tilannetta silmällä. Tähän asti neiti on ollut joko sisällä vanhempieni kanssa tai hihnassa saunoessani. Kaikki meni ihan hyvin, osan aikaa Nasta oli äidin luona ja suurimman osan ajasta saunakamarissa tai sauna kuistilla. Mitään paniikkia ei ollut vaikka hävisinkin Nastan näkyvistä.

Ollaan muutamana päivänä harjoiteltu hakuruutua. Nasta pysyy hyvin ruudussa ja hakee tarkasti. Ainoa ongelma on, jos se nyt sitten ongelma on, saada neiti pois ruudusta. Nasta hakee näet moneen kertaan vielä tyhjääkin ruutua.

Tänä iltana Nasta tapasi kaverin aussiuroksen. Huuto oli ensin aikamoinen, hiljeni sitten vähitellen, kun Roki ei ollut moksiskaan purukaluston esittelystä. Nasta jopa vilkaisi parikin kertaa mua tyyliin, "tee nyt jotain, kun toi ei pelkää mua" <VBG>. Lopulta Nasta uskaltautui hieman nuuhkaisemaan Rokia ja taisi jopa käydä kuonollaan tyrkkäämässäkin poikaa. Ainakaan karvoja ei kolmannen asteen yhteyden jälkeen Nastan suussa ollut. Neiti uskalsi myös kääntää selkänsä Rokille.
Samalla reissulla kohdattiin toinenkin vanha ja viisas koira. Kyseessä oli vanha tuttu labbisuros Kake, joka on muuten avustajakoira. Myös Kake suhtautui täysin välinpitämättömästi neidin apinanraivoon.